En film som feirer de små gledene i livet, de øyeblikkene hvor vi stopper opp og virkelig nyter det som ligger foran oss, enten det er en deilig rett eller et ømt øyeblikk med en elsket person.
Og for alle som elsker mat, romantikk eller bare gode historier, er "Veien til hjertet" en film man ikke bør gå glipp av. Den vil etterlate deg sulten etter mer – både på og utenfor skjermen!
Kort fortalt; Pot-au-feu – Veien til hjertet handler om den renommerte kokken Dodin Bouffant som i et idyllisk, landlig Sør-Frankrike på slutten av 1800-tallet lager de mest utrolige retter for seg selv og gjester fra det øvre samfunnslag. Med seg på laget har han kokken Eugénie (spilt av Juliette Binoche) som han har jobbet sammen med i over tjue år på godset hvor de begge også bor.
Pot-au-feu – Veien til hjertet er en romantisk, stillferdig og varm film om kjærligheten mellom to personer som har jobbet og laget mat sammen side om side i mange, mange år. Det er også noe mystisk ved måten filmen tar seg tid til å vise alt i matlagingen ned til minste detalj – en mystikk som kanskje også er beskrivende for kjærligheten Eugéne og Dodin deler med hverandre.